Ekulf AB, Norrköping

Ekulf AB Rejta 22 October 4.1 5 17

EKULF är känt för att erbjuda ett komplett sortiment av konkurrenskraftiga munhygienprodukter och snabba kompletta leveranser. Försäljning sker främst genom kataloger, mässor, kundbesök, bearbetning med säljkår på dagligvaruhandeln, annonsering, webbshop och anbudsförfaranden. EKULF finns också etablerat i våra nordiska grannländer genom EKULF NeoDenta Dental ApS i Danmark, EKULF PRODENT i Norge samt Adento Oy i Finland.

Målsättningen hos oss på EKULF framgår klart i vår affärsidé: "att förse marknaden med högkvalitativa munvårdsartiklar och idéer till bästa pris på ett så effektivt och attraktivt sätt som möjligt i samklang med miljön".

EKULF AB grundades 1969 av fyra privata tandläkare som ville informera om och sälja munhygienartiklar till sina patienter. Själva namnet EKULF uppkom då tre av tandläkarna hette ULF i förnamn och den fjärde av dem hade efternamnet EKlund. Från början sålde man munhygienartiklar i bakfickan på praktiken. Men ganska snart insåg man också möjligheterna med att även sälja dessa produkter till tandläkare och tandhygienister i Sverige.

 

Dentalkatalogen.se
Populära leverantörer
Populära städer
Populära kategorier