Dentalmind AB, Falkenberg

Dentalmind AB Rejta 26 October 4 5 12

Produktportföljen, med varumärken som Meisinger, Sopro och Hu-Friedy, sträcker sig från avancerade elektroniska komponenter inom digitala lösningar för tandvården till kirurgiska instrument och förbrukningsvaror. Vi är hängivna till att skapa kvalitativa produkter och tjänster med hjälp av forskning och ny teknologi.

Under 2007 lanserade vi den mest avancerade sensorn för digital röntgen som finns på marknaden. Produkten har väckt stor uppmärksamhet bland annat. p.g.a. dess överlägsna bildkvalitet och höga driftsäkerhet. Vi ligger i framkant i den digitala utvecklingen och ser varje utmaning som en möjlighet.

Dentalmind var först med att lansera Piezosurgery-tekniken i Sverige och kommer under 2010 att släppa fler innovationer inom kirurgiområdet.

Dentalmind har en kvalitetsorienterad och kunskapsrik organisation och vi kan erbjuda en rad spännande produkter och lösningar. Vi delar gärna med oss av erfarenheter och kompetens för att skapa långsiktiga affärsrelationer som bygger på förtroende och tillit.

 

Dentalkatalogen.se
Populära leverantörer
Populära städer
Populära kategorier