Symbioskliniken, Tandläkare Sofia Ekstrand, Stockholm

Symbioskliniken, Tandläkare Sofia Ekstrand Rejta 31 January 4.6 5 15

Vi på Symbios erbjuder dig en kvalitetstandvård på högsta nivå. Vi arbetar delegerat och är mån om att du som patient känner dig delaktig i den miljö som vi välkomnar dig till. Genom tydliga mål för din munhälsa, som vi tillsammans är överens om, skapar vi förutsättningar för god tandvård.

I den förebyggande vården, har vi ett utvecklat profylaxprogram och vi har också möjlighet att ta salivprov, för att få en helhetsbild av din hälsa. I vårt arbete har vi utrustning som är miljövänlig, men dess kvalitéer ligger i presentationen av diagnoser och behandlingsplaner, vilka kan göra dig som patient mer delaktig vid ditt besök hos oss.

Att ha funktionella och friska tänder, har inte bara blivit en fråga om hälsa, utan också ett sätt för dig att må bättre rent estetiskt. Som ett komplement till vår förebyggande vård erbjuder vi dig, tänder som matchar ditt liv och det utseende som du vill bli förknippad med.

Implantat, tandblekning, tandfärgade keramikfyllningar, eller porslinsfasader är bara några av de möjligheter som kan ge dina tänder det där lilla extra.

 

Dentalkatalogen.se
Populära tandläkare
Populära städer
Populära kategorier