Södertandläkarna, Stockholm

Södertandläkarna ligger på Folkungagatan 49 där det drivits tandläkarmottagning ända sedan 1940-talet. 1998 startade tandläkare Per Molin Södertandläkarna och han drev sedan kliniken framgångsrikt till 2008 då tandläkare Akke Kumlien blev ny ägare. Södertandläkarna är en modern klinik som idag har sju medarbetare, Akke och Per inräknade.

Södertandläkarna erbjuder avancerad tandvård för vuxna. Vi är specialiserade på bettrekonstruktioner och implantatkirurgi, det vill säga att ersätta förlorade tänder med en titanskruv och en ny krona. Vi arbetar enbart med etablerade och väldokumenterade metoder. Samtidigt är implantat ett område där utvecklingen går mycket snabbt framåt. För att kunna erbjuda våra patienter den bästa behandlingen tar vi ständigt del av nya forskningsrön och prioriterar vidareutbildning i nya metoder och tekniker.

Södertandläkarna tillämpar ett holistiskt synsätt, vilket innebär att vi har en helhetssyn på människan. Vi ser munnen som en del av kroppen och betonar den orala hälsans vikt för det allmänna välbefinnandet.. Vi utgår alltid ifrån varje individs specifika förutsättningar och är noga med att vara lyhörda för dina önskemål och förväntningar, såväl odontologiska som ekonomiska.

 

Dentalkatalogen.se
Populära tandläkare
Populära städer
Populära kategorier