Haga Tandvård AB, Sundsvall

Haga Tandvård AB Rejta 27 October 4.6 5 9

Vi har alla en mångårig erfarenhet av tandvård. Vi har dessutom en bred efterutbildning vilket ger oss möjlighet att erbjuda en modern tandvård från estetik till hel implantatbehandling. Vårt främsta mål är att ge dig som patient en så frisk mun som möjligt. Hos oss är din medverkan viktig.

Vi använder oss bara av material och metoder som är väl beprövade. Nya material och metoder introducerar vi bara när vi har kompetensen för dessa samt fått tillfredsställande besked om långsiktig kvalitet.

Vår implantatbehandling sker tillsammans med tre leverantörer av implantat, Straumann, Keystone och Ostech. Orsaken till att vi använder oss av tre olika implantat beror på pris, läkningstid samt lämplighet i aktuella fall.

Vi har också möjlighet att ge dig en god estetisk behandling. Vi använder oss av fyllningsmaterial och kronor av hög klass och utför blekningar och polering med av oss väl utvalda och beprövade produkter. Vi har ett mycket bra samarbete med våra tandtekniker när det gäller att göra proteser, kronor och broar. Vi har särkskilt bra kompetens vid behandlingar av skadade bett pga karies och tandlossning.

 

Dentalkatalogen.se
Populära tandläkare
Populära städer
Populära kategorier