Dagnelidkliniken Göteborg, Västra Frölunda

Dagnelidkliniken Göteborg Rejta 26 October 5.0 5 26

En klinik utöver det vanliga med en helt ny upplevelse inom tandvård. Ett ledord i kliniken är känsla i dess rätta bemärkelse.

Känsla för dig som patient med lugn och värme som genomsyrar klinikens atmosfär. Varje del är omsorgsfullt utvald med ett mjukt designspråk och harmoniska färgtoner. Praktikens interiör uttalar lugn och harmoni med design och komfort som hälsar dig välkommen och ger en unik upplevelse.

Praktikens interiör uttalar lugn och harmoni med design och komfort som hälsar dig välkommen och ger en unik upplevelse. Endast den allra senaste tekniken används inom varje del i kliniken, t.ex. behandlingsstolar med ergonomiska dynor och massagefunktion under din behandling.

Vi erbjuder flexibla öppettider och vård utan kö. Hos oss träffar du alltid en vanlig tandläkare eller specialist inom en vecka. Tandvården utförs med högsta möjliga kompetens. Hos oss sker också det tandtekniska arbetet lokalt med korta ledtider och endast bästa tänkbara material. Med en miljömedvetenhet är målet en hållbar tandvård.

 

Dentalkatalogen.se
Populära tandläkare
Populära städer
Populära kategorier