Christina Malmgren DDS, Vallentuna

Christina Malmgren DDS Rejta 20 June 4.3 5 17

Christina Malmgren DDS erbjuder framtidens tandvård redan idag. Vi ser till att alla våra patienter känner sig välkomna och trygga. All utrustning är högteknologisk och förstklassig. Vi har noggrant valt ut det absolut bästa för att du som patient ska få en effektiv, komfortabel och säker vård. Detta ger en optimal tandvård som anpassas till varje patients behov. Christina Malmgren DDS värnar om ditt välmående och arbetar för en bra långvarig munhälsa. Vår mottagning är handikappanpassad.

Christina Malmgren står för hög standard. Vi har lagt stor fokus på att ta fram en miljö som känns inbjudande, professionell och bekväm., med hjälp av stolar försedda med Tempur madrass, Tv-skärmar i taket på behandlingsrummen, digital röntgen, behagliga färger, härligt ljusinsläpp och ombonad inredning. Vår höga genomgående standard genererar till att vi kan garantera dig en exceptionell tandvård inom alla behandlingsområden.

Vi utför alla behandlingar på kliniken vilket underlättar för dig som patient. Vi arbetar alltid för att ständigt utbilda oss och ta del av nya behandlingsformer för att våra patienter ska känna total trygghet.

 

Dentalkatalogen.se
Populära tandläkare
Populära städer
Populära kategorier